close
Blog Yazıları

2022 Yazında Denemeniz Gereken Saç Renkleri

2022 Yazında Denemeniz Gereken Saç Renkleri

2022 Yazında Denemeniz Gereken Saç Renkleri her yerde karşımıza çıkan 2022’nin yazın en popüler saç renkleri, renk konusunda kararsızlığınızı gidermek için. Uzun zamandır ertelediğiniz kuaför gitmeniz için şimdi tam zamanıdır.

Parlak Sarılar

GİGİ HADİD
GİGİ HADİD

Gigi Hadid 

Sarının her tonu her zaman favori ama uzmanlara göre Gigi Hadid sarısı bu yaz en çok tercih edilecek sarı tonlarının başlarında gelecek. Buzlu sarı rengi sizi gerçekten etkileyici gösterecek.

Soğuk Bakır

KENDALL JENNER
KENDALL-JENNER

Kendall Jenner

Bakır her ne kadar sonbaharı andırsada gündeme gelse de 2022 yılında bu fikriniz değişebilir! Kendall Jenner’dan Sydney Sweeney’e kadar birden çok ünlünün yakın markajın da yer alan bakır saç rengi, yakaladığı popülariteyi çok kolay kaptırmamaya kararlı görünüyor.

Sıcak Kumral

Zendaya

Zendaya

Sıcak havalara sıcak bir giriş yapmanın tam zamanı değil mi? En az bakır kadar bu sene adından sıkça söz etirecek kumral tonlar Phoebe Dynevor, Barbie Ferrera, Zendaya gibi isimlerin kullanımıyla 2022 yılında saç renginizde değişikliğe gitmenize sebep olabilecek gibi.

Altın Kahve

Hailey Bieber

Hailey Bieber

Süper model kimliğinin yanı sıra yakın zamanda kendi güzellik markasını çıkaracağını duyuran Hailey Bieber, kahve tonların önlenemeyen yükselişine eşlik etmeye en az sizin kadar bayılıyor! Eğer sizde Hailey Bieber’ın saç rengi seçimlerine güveniyorsanız, açık bronzdan koyu kahveye kadar tüm esmer tonlar 2022 yılında denemeye değer bir seçenek gibi duruyor; buna siz ne dersiniz denmeye varmışınız?

İki Tonlu Renkler

Megan Thee Stallion
Megan Thee Stallion

İki renk arasında kalmış ve hangi rengi seçmeniz gerektiği konusunda kararsızlıktan sıkıldıysanız, 2022 yılı tek bir renkte seçim yapmanızı ortadan kaldıracak ikili renk tercih edebilirsiniz. Saçlarınızı yıpratmadan gökkuşağının enerjisi yüksek renklerini denemek istiyorsanız, Megan Thee Stallion ilham kaynağınız olacaktır.

Neon Tonlar

Bella Hadid
Bella Hadid

Neon kırmızılar, yeşiller, pembeler, maviler ve daha fazlası aklınıza gelebilecek her rengin neon tonları havaların ısınmasıyla beklediğinizden daha çok karşınıza çıkacaktır. Bella Hadid’in ilham kaynağı olduğu neon tonlar, içinizde yatan parti ruhunu her an ortaya çıkarabilecektir.

Bronz Sarı

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston

Sarı rengin sıcak tonlarına hepimizin bayıldığı tartışmasız bir gerçek. Ten renginiz ile sarı saç renginin uyumlu olduğunu düşünmüyorsanız bile ön yargılı olmayın. Jennifer Aniston’un başarıyla taşıdığı saç rengi, yeni yılda sizi bambaşka biri yapamaya ne dersiniz.

Feminen Kahverengi

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Kahverenginin konfor alanından çıkmak istemiyor fakat 2022 yılında biraz değişim istiyorsanız, balyajlarla saçınıza yepyeni bir görünüm kazandırabilirsiniz. Jennifer Lopez de en az sizin kadar balyajlara bayılıyor gibi görünüyor.

2022 Yazında Denemeniz Gereken Saç Renkleri

2022 Yazında Denemeniz Gereken Saç Renkleri Video

Diğer Blog yazılarımız için Tıklayınız

İlgili Aramalar:

2022 saç renkleri
2022 saç renkleri esmerler için
2022 saç renkleri bayan
2022 sarı saç modelleri
2022 kış saç renkleri
2022 saç modelleri kadın
2022 yaz saç renkleri
2022 uzun saç modelleri
2022 sac rengi
2022 bayan saç modelleri
2022 saç modelleri ve renkleri
2021 2022 saç renkleri
2022 kadın saç modelleri
2022 saç rengi modası
2022 kısa saç modelleri kadın
saç renkleri 2022
2022 kadın saç trendleri
2022 kadın saç modası
2022 bayan kısa saç modelleri
2021 2022 saç modası
2022 saç renk ve modelleri
2022 yazında denemeniz gereken saç renkleri
2022 yılında denemeniz gereken saç renkleri

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu